Юна дочка Віри Брежнєвої показала недитячі форми в бікіні: “Які стегна”

Соня Кіперман - дочка популярної співачки і актриси Віри Брежнєвої. Її мама прославилася не тільки талантами, а ще й яскравою зовнішністю. Тепер по її стопах йде і дочка.

Зараз дружина Костянтина Меладзе активно розвиває і зміцнює свою кар’єру в Росії, а в Інстаграмі веде блог, розповідає про зіркове життя, за лаштунками і так далі. Звичайно, Віра Брежнєва публікує фото в купальниках і нижній білизні. Тепер так робить і її дочка. Соня поділилася гарячим кадром, де вона у відвертому вбранні ніжиться в сонячних променях.

Дочка Брежнєвої показала стегна в бікіні

19-річна Соня Кіперман виставила пікантний кадр, показавши, як коротає спекотні літні дні під яскравим сонечком, загоряючи біля басейну.

https://www.instagram.com/p/CCsztYenLXH/

Фоловери звернули увагу на те, що у дівчинки блискуча фігура, над якою вона старанно працює. Також коментатори помітили, що Соні дуже пасує той натуральний колір волосся, до якого вона повернулася.

Зауважимо, Соня Кіперман зараз займається акторською майстерністю, також розвиває себе як модель. Також вона дебютувала в популярному американському серіалі “Щоденники вампіра”. Вона хоче розвивати себе незалежно від мами, і заслужити власну популярність, а не бути в тіні зоряної матусі.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.