Грайлива Наталя Могилевська блиснула нижньою білизною на червоній доріжці: грайлива кокетка

Українська співачка Наталія Могилевська продемонструвала ефектний наряд на червоній доріжці. Свій образ артистка приміряла для святкування 15-річчя програми "Світське життя".

У липні 2020 року телепередачі «Світське життя» виповнилося 15 років. Її незмінна ведуча Катерина Осадча зібрала в Ботанічному саду міста Києва найяскравіших представників вітчизняного шоу-бізнесу.

В гості до «Світського життя» прийшли Дмитро Монатика, Тіна Кароль, Вєрка Сердючка і багато інших.

Особливо на червоній доріжці виділилася Наталія Могилевська. Виконавиця зовсім недавно зважилася на серйозні зміни – новий імідж. Наталія обрізала волосся і перефарбувалася в блондинку.

44-річна зірка української сцени зізналася, що зважилася на такий експеримент після серйозних змін в житті, проте конкретної причини не вказала. Шанувальники Могильовської припускають, що це пов’язано з її особистим життям. До слова, останні кілька років Наталія ретельно приховувала всі подробиці про відносини.

Для червоної доріжки артистка вибрала брючний білий костюм, під низ наділу лише ліф сірого відтінку.

Фото с микроблога Наталии Могилевской
Фото з мікроблога Наталії Могилевської

Передплатники Могильовської в її мікроблозі неоднозначно прийняли такий наряд – одні вважали його дивним, інші ж названі співачку справжньою красунею. В іншому, про смаки не сперечаються.

Фото с микроблога певицы
Фото з мікроблога співачки

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.