Батько Жанни Фріске розповів, як можна врятувати онкохвору Заворотнюк: “У Насті вийде “

Анастасія Заворотнюк вже тривалий час бореться зі страшною недугою - раком головного мозку четвертого ступеня. З онкологією зіткнулася і колега Жанна Фріске, від чого і померла.

Зараз батько Жанни Фріске дав пораду Заворотнюк. Як заявив Володимир Копилов, найвідомішу няню Росії можна врятувати. Про це пише видання “Співрозмовник “.

Батько Фріске розповів як врятувати Заворотнюк

батько Фріске
батько Фріске

Як неодноразово писали ЗМІ, Заворотнюк теж бореться з онкологічним захворюванням. З чуток, зараз актриса знаходиться на своїй дачі під Москвою, оскільки рак дав відступ після лікування. Є ще одна версія – таємні похорони Заворотнюк. Нібито, мати Анастасії бачили на кладовищі поряд з її будинком. Тому в мережі активно обговорювали інформацію про те, що Настю поховали “без зайвих очей “.

За словами батька Фріске, Заворотнюк начебто лікують ліками, які свого часу пропонували для його дочки. Але її цивільний чоловік, скандальний телеведучий Дмитро Шепелєв не захотів вдатися до послуг медиків і спробувати його.

Зараз соціальні мережі активно обговорюють і третю версію – Заворотнюк стало краще і її навіть виписали додому. Офіційна сторона поки ніяк це не коментує.

Популярне

Схожі статті

Не українська красуня: при вигляді американської дружини-моделі Андрія Шевченка у вас відніме дар мови

Відомий український футболіст Андрій Шевченко знаходиться у законному шлюбі вже 20 років. Дружина спортсмена – американська модель, яка подарувала йому 4-х синів.

Оля Цибульська розповіла, що Олег Винник повернеться в Україну на білому коні: “Дівчата, я скучав”

Оля Цибульська висловилась про можливе повернення Олега Винника в Україну "на білому коні", а також зізналась, чи чекає на артистів, які виїхали за кордон.

Навіть “Шуба” та “Олів’є” не такі смачні: тепер готую тільки “Оселедець під периною”. Їмо тазами і без хліба

Салат "Оселедець під периною" набагато смачніший і цікавіший за банальну "Шубу", хоча інгредієнти для нього досить прості. Така страва точно вразить вас і ваших гостей.