Сумська показала доньку: неземна красуня, вся в маму

Знаменита українська актриса Ольга Сумська показала публіці свою вісімнадцятилітню дочку.

Сумська на сцені вже багато років. У свої 53 роки вона не тільки активно знімається в серіалах і бере участь в театральних постановках, а й веде власний блог у соціальній мережі Інстаграм. Також Ольга нерідко з’являється на інтерв’ю. Ось, наприклад, Світське життя Катерини Осадчої розпитала про дочку, і про те, чи буде юна Анна йти по стопах матері.

Як виглядає дочка Ольги Сумської

Як виглядає дочка Ольги Сумської
Як виглядає дочка Ольги Сумської

Актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Цього разу зірка українського шоу-бізнесу поділилася архівними сімейними знімками. На душевних кадрах відображений її чоловік Віталій Борисюк та молодша дочка. Ганні вже 18 років, але вона – справжня красуня, приваблива і ефектна.

Сумська з Борисюком і Ганною відвідали грандіозне святкування п’ятнадцятиріччя телевізійної програми “Світське життя” з його незмінною телеведучої Катею Осадчою в ботанічному саду ім. Гришка. Як відзначили шанувальники творчості Сумської, у неї дуже красива дочка, і вони сподіваються побачити її в числі акторів в найпопулярніших всеукраїнських і світових картинах.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.