Тітоньки з “лихих 90-х “: в мережі спливло архівне фото Ротару з Бабкіною

У бурхливій молодості співачки Софія Ротару і Надія Бабкіна дуже тісно дружили, тому не дивно, що у них є достатньо спільних фото.

Днями спливло архівне фото цих двох знаменитостей. На цьому ретро-знімку Надія і Софія виглядають молодо, яскраво, ефектно. Там Ротару позує в темному стильному костюмі і ретро-окулярах від сонця. А її колега по цеху Бабкіна привертає увагу світлою футболкою і впевненим поглядом.

Шанувальників Ротару і Бабкіної порадував екскурс в минуле

Архівний кадр опублікував в своєму Інстаграм-блозі друг і продюсер Роман Родін. Він зараз славиться тим, що публікує старі фото топових знаменитостей країни, більшість з них “з далеких дев’яностих років “, коли сьогоднішні легенди естради тільки сходили на п’єдестал, і ще не збирали величезних стадіонів.

У підписі до знімка з Бабкіної та Ротару Роман Родін уточнив, що зірки естради на цьому знімку знаходяться в Америці.

Різниця у віці між Надією і Софією – два роки. Софія старше. У дев’яностих роках співачки дружили і часто з’являлися на спільних заходах.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.