Із грязі в князі: знаменитості, які виросли в злиднях

Ми звикли думати, що багаті і відомі люди були такими завжди. Але в дійсності багато знаменитостей виросли в звичайних сім'ях, а деякі - навіть у злиднях.

Історії сьогоднішніх героїв доведуть, що досягти багатства і успіху може кожен, і далеко не все залежить від стартового капіталу і статусу вашої родини.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Відома співачка, колишня учасниця гурту ВІА Гра народилася в українському маленькому селі в багатодітній родині. Коли Вірі було 11, її батько потрапив в аварію і став інвалідом. Мати всіма силами намагалася забезпечити сім’ю, але грошей все ж не вистачало. Дівчина вже з ранніх років підробляла нянею і посудомийкою, щоб допомогти родині. Про новий, гарний одяг Віра могла тільки мріяти. Через брак коштів дівчина навіть не пішла на власний випускний. Втім, це не завадило їй стати однією з провідних співачок вітчизняної сцени.

Крістіна Асмус

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Зірка серіалу «Інтерни» також народилася в багатодітній родині. Все дитинство вона тулилася в комуналці і доношувала одяг за старшими сестрами. Крістіна завжди вірила, що стане відомою актрисою і її мрія збулася, хоч і не відразу: вступити до театрального училища їй вдалося тільки з другого разу.

Наталія Водянова

Наталія Водянова
Наталія Водянова

Батько Наталії покинув сім’ю і відмовився з нею спілкуватися. Незабаром мати вийшла заміж вдруге і народила 2 дочок, одна з яких страждала на ДЦП. Дівчина з раннього дитинства допомагала доглядати за сестрами, а згодом – і торгувати на ринку. В модельне агентство Водянову привів близький знайомий, де вона відразу всіх підкорила. Дівчата запропонували контракт в Парижі, незважаючи на незнання іноземних мов. Зараз Наталя модель світового рівня, багатодітна мати і засновниця фонду «Оголені серця».

Настасья Самбурська

Настасья Самбурська
Настасья Самбурська

Відома російська актриса не любить розповідати про своє дитинство і натягнуті відносини з мамою. Настасья виросла в дуже бідній сім’ї. Батька посадили до в’язниці, коли дівчині було 5 років, а мати не змогла належним чином забезпечити дітей. Були часи, коли Самбурська ходила взимку в босоніжках, оскільки грошей на тепле взуття не вистачало. Після закінчення школи Настасья переїхала в Москву, де вступила до університету і працювала на 3 роботах, щоб покрити всі витрати. Власне, після закінчення навчання Самбурська пройшла кастинг на роль у серіалі «Універ», який зробив з простої дівчини відому актрису.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.