Дочку Глюкози вигнали зі школи за жахливий зовнішній вигляд

Зараз старша дочка популярної співачки Глюкози переживає найважчий період - підлітковий вік.

Саме через бажання самореалізуватися, показати своє “Я ” і довести всім, що ти більше ніж просто дитина, нерідко виникають проблеми і з батьками, і в навчальному закладі. Так сталося і з тринадцятирічної Лідою Чистяковою.

Відрахували з гімназії, в яку вона ходила з дитячого саду

Як розповів тато Лідії, навчальний рік виявився для дівчинки дуже проблемним. Успішність знизилася, але не до критичного рівня. А ось причиною того, що її вигнали зі школи, стала поведінка і зовнішній вигляд.

Дочка Глюкози відрахували зі школи
Дочка Глюкози відрахували зі школи

Джерела стверджують – старша дочка Глюк’Ozа поводиться як справжній неконтрольований розпещений підліток. Вона постригла волосся до практично пацанською зачіски і перефарбувалася в блакитний. Також в школі були претензії через те, що вона приходила не в формі, а в абсолютно безглуздих нарядах, не дотримуючись дрес-коду.

Тепер відомо, що після цієї новини Ліда впала в депресію. Щоб якось підтримати дочку, Глюк’oZа перевела її в творчу школу Сергія Казарновского, де свого часу навчалася і пізнавала музику її мати.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.