Полякова отримала серйозну травму на виступі: знадобилася допомога медиків

Днями в столичному ботанічному саду відбувся великий концерт на честь п'ятнадцятиріччя програми "Світське життя " з Катериною Осадчою.

Однак виступ пройшов не зовсім успішно. Під час виконання дебютної пісні “Білий танець “, виконавиця сильно вдарилася ногою об стедікам, який дуже близько стояв. Через страшний біль виступ на час довелося перервати, і залучити до допомоги медиків. Рану обробили, анестезію ввели, і епатажна поп-виконавиця змогла продовжити кон.

Травма не завадила артистці представити новий хіт

Глядачі були приємно здивовані, що навіть не дивлячись на такі труднощі, “Королева ночі ” Оля Полякова знайшла в собі сили повернутися на сцену і допрацювати виступ.

Оля Полякова
Оля Полякова

Відзначимо, річниця популярного шоу Осадчої проходила в ботанічному саду імені Гришка. Туди зібралися практично всі топ-селебріті українського шоу бізнесу.

Шанувальники допускають, що травму Оля отримала не через неакуратність або неуважність, а через те, що номер був складним з технічної точки зору.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.