Як виглядають сини Ірини Білик? Знаменитість показала фото

Днями Катерина Осадча відсвяткувала п'ятнадцяту річницю своєї програми. Цей захід був настільки масштабним, що на нього зібралися всі найяскравіші зірки сучасного українського шоу бізнесу.

Привітати Катю Осадчу прийшла і Ірина Білик зі своєю сім’єю. До Дня Конституції в цьому році президент України Володимир Зеленський нагородив її званням Орденом княгині Ольги третього ступеня. Це далеко не перша державна нагорода на її рахунку. Раніше Білик отримала широке визнання і нагороду “Народної артистки України ” і “Заслуженої артистки України “, а також “Кращу виконавицю двадцятиріччя ” за версією YUNA.

Ірина Білик прийшла до Осадчої з дітьми та невісткою

Фотографії з заходу вже розлетілися по всьому Інстаграму. Зокрема, Ірина Білик опублікувала знімок, на якому ведуча програми Катя Осадча, тобто сама винуватиця торжества, стоїть поруч з Білик, її синами Глібом і Табрізом, а також з рудоволосої дівчиною старшого сина Алісою.

Невістка Ірини Білик викликала найбільше обговорень. Фоловери розділилися на два табори – ті, кому сподобалася обраниця зоряного сина, і ті, хто не побачив в ній нічого особливого. Не змогли втриматися і залишили лайк під фото Ані Лорак, Катя Осадча, Ольга Сумська та інші зірки.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.