Вага 110 кг: через що набрав вагу Джиган

Відомий репер Джиган виклав Сторіс в Instagram в якому видно, як сильно він набрав вагу.

У Instagram артиста з’явився невеликий ролик знятий в серфінг-парку, який дуже здивував його шанувальників. Впізнати на відео виконавця майже неможливо: великий, товстий і ледве тримається на дошці. Сам Джиган не приховує свою вагу. У нижній частині екрана він залишив напис, де вказав, що важить 110 кг. Шанувальники прозвали репера колобком і відзначили, що ще місяць тому виконавець був набагато стрункішим. Джигану порадили швидше приводити себе у форму, щоб відповідати своїй стрункій дружині.

Джиган набрав вагу через відмову від наркотиків

Після гучного скандалу з дружиною Оксаною Самойлової артист пообіцяв, що стане на шлях виправлення і відмовиться від заборонених речовин. Репер пройшов курс реабілітації у спеціальній клініці. Як відомо, після відмови від наркотиків люди часто набирають вагу. Схоже, цієї долі не уникнув і музикант. Можливо, Джиган просто заїдав стрес на карантині, що і стало причиною таких змін.

Джиган з дружиною
Джиган з дружиною

Нагадаємо, що Джиган і Оксана Самойлова разом 10 років і виховують 4 дітей. Зовсім недавно пара пережила кризу у відносинах і навіть подавала документи на розлучення. На початку року сім’я полетіла в Майамі, де Оксана народжувала четверту дитину. Додому пара повернулася вже на стадії розлучення. Самойлова виставила пост в своєму Instagram, де повідомила про свої наміри розірвати шлюб з репером і звинуватила його в численних зрадах, брехні і зловживанні наркотичними речовинами. Через 3 місяці пара помирилася. Шанувальники підозрюють, що вся ця історія з розлученням була не справжньою і сфабрикована заради піару.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.