Долину розкритикували за пропаганду порушення ПДР в одній з програм 10 років тому

Днями в мережі з'явився відеозапис програми, яка вийшла на телеекрани 10 років тому. Це програма "100 питань дорослому ", в гостях у якої була Лариса Долина.

На одне із запитань публіки вона відповіла, що коли вона або її водій порушують правила, їх ніколи не штрафують. Безкарність пов’язана з тим, що у Доліної є спеціальний документ, який вона показує правоохоронним органам, якщо її зупиняють.

“Мої номери знають всі співробітники ГИБДД столиці “, – Долина

Тоді співачка заявила, що номери машини знають на всіх постах інспекції в столиці, і тому навіть якщо фіксують порушення, штрафу за це не буде. Лариса зізналася, що максимум – вона вибачається за свою провину.

Лариса Долина оскандалилася з безкарністю за порушення ПДР
Лариса Долина оскандалилася з безкарністю за порушення ПДР

Незважаючи на те, що ця програма вийшла на екрани 10 років тому, зараз  її залили на Ютуб, і вона викликала шквал обурень – шанувальники обрушилися на Ларису Доліну зі звинуваченнями в пропаганді безкарності.

Директор знаменитості Ілля Спіцин заступився за підопічну і порадив подивитися на календар.

“Це в якому році було? І подивіться в календар, який зараз рік. Якщо у вас якісь бабусі це обговорюють, то ви з ними тоді це і обговоріть “, – заявив він в бесіді з РІА “Новости ” .

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.