Ротару, Пугачова, Аллегрова: як в юності виглядали знамениті зірки естради

Цим відомим артисткам вже за 60, і згадати, якими вони були в молодості практично неможливо.

Софія Ротару

Софія Ротару в юності
Софія Ротару в юності

Софія Ротару народилася в маленькому українському селі, недалеко від румунського кордону. З раннього дитинства Софія робота в полі, допомагала з господарством, і навряд чи представляла, що стане співачкою. Майбутній чоловік артистки Анатолій Євдокименко створив з нею колектив «Червона Рута», і незабаром Ротару стала знаменитою.

Ірина Аллегрова

Аллегрова в молодості
Аллегрова в молодості

Аллегрова народилася в талановитої сім’ї, де мама була співачкою, а батько – актором театру. Спочатку Ірина озвучувала фільми на індійському кінофестивалі, а потім присвятила себе музиці.

Алла Пугачова

молода Пугачова
молода Пугачова

Талант Пугачової розвивали з дитинства: з 5 років вона почала грати на фортепіано. По закінченню школи Алла стала студенткою музичного училища, і вже на 2 курсі поїхала на свої перші гастролі.

Лариса Долина

Лариса Долина в молодості
Лариса Долина в молодості

Лариса Долина родом з Азербайджану. З 6 років вона вчилася грати на віолончелі в музичній школі. Ще в шкільному віці Долина почала співати в ресторанах, а в віці 16 років потрапила в ансамбль «Хвиля», який став початком її творчого шляху.

Надія Кадишева

Старе фото Кадишевої
Старе фото Кадишевої

У Надії Кадишевої було важке дитинство. Вона народилася в бідній, багатодітній родині, а коли дівчинці було 10 років у неї померла мати. Незабаром батько вдруге одружився, але жити в такій сім’ї стало нестерпним. Надю з сестрою віддали в інтернат. Там, в інтернаті Кадишева почала співати. Сольну кар’єру їй вдалося побудувати за допомогою її чоловіка Олександра, який створив ансамбль «Золоте кільце».

Надія Бабкіна

Весільне фото Бабкіної
Весільне фото Бабкіної

Надія Бабкіна народилася в звичайній родині, в якій вважалося, що хороша професія – тільки лікар, або інженер. Надія завжди мала хороші голосові дані і хотіла піти вчитися в музичне училище, але батьки змусили її вступити до медичного. Однак Бабкіна провчилася там зовсім небагато, і з часом все ж отримала музичну освіту.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.