Муценіеце закрутила Роман з Пореченковим: всі подробиці

Днями розлучена Агата Муценіеце опублікувала підозрілий знімок зі своїм колегою по цеху Михайлом Пореченковим. Користувачі мережі відразу запідозрили - у них роман.

Шанувальники зраділи таким новин, оскільки нарешті дочекалися для свого кумира Агати справжнього чоловіка поруч. Однак сама актриса і її колега поки офіційно не заявили про те, разом вони. Фанати пильно стежать за Інстаграм-акаунтами знаменитостей, але інформації вони там не давали.

Агата і Пореченков: що відомо про їхній роман?

Агата Муценіеце недавно пережила розлучення з Павлом, і зараз залишилася одна з двома дітьми. Михайло Пореченков зараз знаходиться в другому офіційному шлюбі. Зараз у Міші троє синів, дві дочки і онука. Шанувальники вірять – кидати дружину заради жінки на боці Пореченков не буде. А ось Агата зараз якраз потребує підтримки і міцного чоловічого плеча. Поки фактів про їхні стосунки практично не було. Єдине, що не дає спокою – знімок, на якому Миша і Агата ніжно тримаються за руки.

Можливо, це крок в нове життя, стверджують коментатори.

Нагадаємо, Агата під час карантину виклала в мережу відео, де вона в сльозах скаржиться на те, що Прилучний піднімав на неї руку, напився, виганяв їх з дітьми з дому на вулицю під час епідемії. Дійшло до того, що Павло викинув телефон дружини в вікно, і виходити в Інстаграм їй довелося з телефону мами.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.