Юна дочка Віри Брежнєвої похвалилася фігурою, приспустивши халатик: переплюнула маму

Юна дочка Віри Брежнєвої продовжує вражати користувачів мережі своєю красою. Дівчинка, як і мама, любить влаштовувати красиві зачаровуючі фотосесії, під час яких демонструють всі плюси, які подарувала їй природа.

Дочка співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман вирішила побалувати шанувальників зворушливим постільною кадром.

«Вогонь в очах», – коротко говориться в повідомленні.

Снимок с Instagram Сони Киперман
Знімок з Instagram Соні Кіперман

Уточнимо, що на чорно-білому знімку Соня позує в одному халаті, який вирішила елегантно приспустити. При цьому дівчина красиво позує на ліжку, показуючи всім свої родимки.

«Це пожежа», «Спочатку подумала, що фото Кейт Мосс», «ти бомба» »,« красуня »,« ти дуже мила дівчина »,« вау, ось це бомбезний вигляд », – пишуть її шанувальники.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.