«Холостячка» Ксенія Мішина в передчутті залицянь поділилася своїми думками і пропозиціями

Совесм скоро стартує новий сезон ТВ-шоу «Холостяк», вірніше, тепер це буде «Холостячка». Так-так, саме дівчина - гарна й успішна, буде вибирати собі гідного чоловіка. Яким вона бачить його? Ксенія розповіла і показала, що буде спокушати.

Міжнародне телешоу «Холостяк» довгий час привертало до себе увагу публіки: любовні інтриги і боротьба за серце «принца» не могла залишити байдужою. Пізніше з’явилися інші версії цього реаліті, наприклад, «Холостячка», роль головної зірки переходила від однієї відомої і незаміжньою леді шоу-бізнесу до іншого.

 "Мішина "

Учасницею першої української версії «Холостячки», після довгих і болісних виборів, стала актриса Ксенія Мішина. Вона стала відомою після своєї талановитої роллю в «Кріпосний» і перемогою на шоу «Танці з зірками» в парі з Женею Котом.

 "Ксенія

Дівчина успішна, розумна і дуже красива, а головне – не має значення, хоча і виховує сама сина Платона. У своєму Instagram-акаунті Ксенія поділилася очікуваннями від шоу і розповіла про ставлення до участі в ньому.

 "Ксенія

А ще у неї є кіт Пушкін, врятований з вулиці. Ксенія пише:

Просто подивіться на його очі-я завжди потопаю в їх красі і ніжності. Віддача його любові воістину велика … Обожнюємо один одного, і він – друг, не гірше людини) ❤️

 ""

Основною ідеєю невеликого монологу актриси стала віра в те, що любов можна знайти де завгодно – навіть в таких незвичайних декораціях, як реаліті-шоу.

Ксения Мишина

Вона готова прийняти цей виклик і під наглядом уважних операторів показати всій країні свою майбутню історію щасливого кохання.

Ксения Мишина

Можливість взяти участь в подібному «пригоду» тільки радує Ксенію.

Поки їй найцікавіше зустрітися і познайомитися ближче з усіма чудовими партнерами, які потраплять на шоу в якості варіантів вибору.

 "Ксенія

Знеособлювати їх вона відмовляється – Ксенія впевнена, що уваги гідна історія кожного, тому до свого вибору буде ставитися з особливою відповідальністю.

 "Ксенія

У висновку Мішина пообіцяла глядачам і фанатам, що не збирається «грати роль» в проекті, а постарається бути щирою і відвертою. І якщо «любов ненавмисно наскочить», вона віддасться їй з головою. А якщо немає – нехай молоді люди її пробачать і пошукають своє щастя з іншими.

А щоб було зрозуміло, яке «щастя» вона сама, Ксенія виставила кілька дуже гарних романтичних і спокусливих фото.

 "Ксенія

 "Ксенія

 "Ксенія

До публікації зірка серіалу «Фортечна» додала свої фото, на яких вона позує в білому платті з розпущеним волоссям. Реаліті обіцяє бути цікавим!

 "Мішина "

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.