Як фіолетова помада, накладне волосся і вії змінили зовнішність бабусі? Косметика творить чудеса (ФОТО)

З яскравими губами і виразними очима бабуся виглядає карколомно. Усе-таки не даремно придумали косметику. Пенсіонерка помолодшала на очах.

Виявляється, косметика – це страшна і могутня сила. Особливо у руках професіонала. Стиліст так перетворив бабусю, що її просто не впізнати.

Навряд чи пенсіонерка коли-небудь робила професійний макіяж. А якщо навіть сама фарбувалася, то фіолетових губ у неї точно ніколи не було.

 ""

Стиліст провів вдалий експеримент, який показав, на що здатна декоративна косметика. За допомогою неї, бабуся, у якої вже не було брів, перетворилася в ефектну сучасну жінку.

У першу чергу бабусі зробили зволожуючу тканинну маску для обличчя. Пенсіонерка в шоці, але їй сподобалося.

 ""

Потім стиліст вирівняв тон обличчя за допомогою тональних засобів, зробив контурінг. Жінці наклеїли довгі вії, намалювали брови. А губи підкреслила соковита червона помада.

Вийшло так круто, що стиліст вирішив продовжити експеримент.

 ""

Другий образ вийшов не гірше першого. Рожеві тіні, фіолетова помада і накладне волосся зробили з бабусі просто голлівудську красуню.

 ""

 ""

У такому образі жінка спокійно може піти на вечірку або навіть на червону доріжку.

 ""

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.