Сєрьога зняв документальний фільм, в якому показав, як виховує «викрадених» дітей (ВІДЕО)

Відомий репер Сєрьога зняв невеликий документальний фільм про своє життя після того, як колишня дружина звинуватила артиста у викраденні синів.

19 липня Сергій Пархоменко (творчий псевдонім – Seryoga) опублікував на своєму офіційному YouTube-каналі «Новий Гарлем» 12-хвилинний документальний фільм, в якому пояснив, чому забрав жити синів до себе, і як проходять будні хлопчиків.

Серьога розповів, що його старший син Марк перестав встигати за однолітками і став фізично слабким. Молодший Платон почав вести себе агресивно і неврівноважено, надходили постійні скарги від вихователів на хлопчика. Тоді Серьога зрозумів, що дітям потрібен батько і забрав Марка з Платоном жити до себе.

Життя дітей – режим і дисципліна

У документальному ролику сини Серьоги розповіли, як проходить їх день. Артист тримає дітей в строгості і привчає до порядку. Хлопчики живуть по режиму і постійно тренуються. Кожен день для них – це важка робота над собою. Марк і Платон розповіли, що раніше, проживаючи з матір’ю, вони так багато часу дивилися телевізор, що знали напам’ять усі реклами, а зараз вони вчать вірші. Хлопчики стверджують, що їм подобається життя з татом, вони стали більш уважними і спокійними.

Сергій поділився, що хоче зробити синів свідомими, сильними, готовими зустріти світ таким, яким він є. Репер запевняє, що ніколи, ні за яких обставин не підвищує голос на дітей і тим більше не застосовує силу.

Нагадаємо, що раніше екс-дружина Сергія Пархоменка заявила про викрадення дітей. Жінка запевняла, що не знає, де знаходяться її сини і не спілкується з ними навіть по телефону.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!