Сергій Лазарєв показав коханого хлопця: ось це щастя і любов

Сергій Лазарєв показав фото улюбленого і найріднішого у світі хлопця — шанувальники не встояли від розчулення.

Особисте життя Сергій Лазарєва останнім часом на слуху навіть у тих, хто не цікавиться його творчістю і шоу-бізнесом в цілому. За останні кілька місяців виконавцю встигли приписати романи з Ані Лорак і навіть з моделлю Олексієм Малиновським.

Сам артист ніяк не коментує припущення з фанатів, а тільки продовжує підливати масло у вогонь, регулярно публікуючи спільні фото з Кароліною і відео з відпочинку в компанії з Малиновським.

Меломани припустили, що таку увагу співак привертає до себе для піару нової пісні “Я не можу мовчати”, яка вийшла на днях. Зараз Лазарєв активно рекламує її у своїх соціальних мережах.

Але все ж невеликою частиною свого особистого життя виконавець встигає поділитися. У своїй новій публікації в мережі Instagram він опублікував фотографію шестирічного сина Микити. “Татовий син”, — підписав Сергій свій новий знімок.

Снимок с Instagram Сергея Лазарева
Знімок з Instagram Сергія Лазарєва

Про народження хлопчика артист розповів журналістам і шанувальникам, коли Микиті виповнилося вже два роки. Ім’я матері сина Лазарева — невідомо. За словами самого співака, Микиту народила сурогатна мати.

У 2019 знову за допомогою послуг сурогатного материнство Лазарєв став батьком вдруге — на світ з’явилася його дочка Анна. Сергій самостійно виховує своїх дітей і рідко ділиться їхніми фотографіями. Однак, зрідка він балує своїх фанатів зворушливими кадрами з малюками.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.