Заарештований Єфремов вірить в Бога і сподівається на виправдувальний вирок

Вже на початку серпня Михайлу Єфремову повинні винести обвинувальний вирок у справі про його участь у смертельній ДТП на Садовому кільці.

Хрещений батько актора і за сумісництвом колега по цеху Василь Міщенко в одному зі своїх інтерв’ю зізнався, що Єфремову важко. Нібито він глибоко віруюча і совісна людина, і після здійснення гріхів довго мучиться і карається.

Єфремов з повагою ставиться до релігії, совісний і ранимий

Єфремов на суді
Єфремов на суді

Родич одіозного артиста додав, що Михайла Єфремова не можна назвати злочинцем. За його словами, справжній злочинець заздалегідь визначає свою жертву, стежить за нею і готується. А тут сталася безглузда випадковість.

Однак Василь Міщенко ніяк не прокоментував ту версію захисту, де Єфремов нібито не перебував за кермом автомобіля в момент зіткнення.

Хронологія подій

8 червня пізно ввечері стало відомо, що в Москві сталася страшна аварія. Її винуватцем став популярний актор Михайло Єфремов, який перебував за кермом в стані сильного алкогольного сп’яніння. Цей факт підтвердили і очевидці, і судово-медична експертиза, результати якої з’явилися в ЗМІ на наступний день. Запобіжний захід для актора на час розслідування – домашній арешт.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.