Принц Джордж сьогодні іменинник – йому виповнюється 7 років, представлено офіційне фото спадкоємця

Старшому синові королівського подружжя герцогів Вільяма і Кейт принцу Джорджу сьогодні виповнюється 7 років. Мама представила нове фото хлопчика - він дуже симпатичний.

22 липня 2013 року народився перший син королівського пари – герцогів Кембриджських Вільяма і Кетрін. Хлопчика назвали Джодж. Сьогодні йому виповнюється 7 років.

Принц Джордж
Принц Джордж

За традицією щорічно в день народження його мама – Кейт Міддлтон, особисто фотографує сина, це фото вважається офіційним і розміщується на сайті і сторінках королівської сім’ї в соцмережах. Хлопчик дуже схожий на свого батька в дитинстві.

Нещодавно, в травні, в день народження принцеси Шарлотти, герцогиня зробила і її фото. Всі звернули увагу, наскільки дівчинка схожа на свою прабабусю королеву Єлизавету II.

Принцесса Шарлотта
Принцесса Шарлотта

Найменшій дитині в сім’ї – принцу Луї в квітні виповнилося 2 роки. Дивлячись на його фото, шанувальники порівняли його з Кейт в дитинстві і прийшли до висновку, що він мамина копія.

Принц Луи
Принц Луї

 

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон з батьком

 

Кейт Миддлтон
Кейт Міддлтон

В умовах карантину, який королівська сім’я дотримується строго, ніяких пишних святкувань не намічається.

Королівська родина
Королівська родина

Принцу подарують традиційний тортик зі свічками, який батьки і бабусі-дідусі печуть самі. А потім у хлопчика буде звичайний день за розпорядком – уроки, заняття кінної їздою, плавання і прогулянка з собаками. Принца готують бути гідним спадкоємцем королівської корони.

 Принц Вільям з дітьми
Принц Вільям з дітьми

Про подарунки в королівській родині не прийнято розповсюджується, це вважається моветоном і особистою справою.

 

 

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.