Похорон Буйнова скасовуються: співак переніс операцію

70-річний співак Олександр Буйнов на своїй сторінці в Інстаграм повідомив фоловерам, що лікарі його прооперували, і він почуває себе добре.

21 липня 2020 року ввечері в Інстаграм-акаунті знаменитості з’явилася інформація про те, що він успішно переніс хірургічне втручання. Буйнов зазначив – було боляче, був напад, і йому видалили якийсь орган. Однак подробиць не розкриває.

Після операції став добрішим, бо півкраїни живе без цього

 

Зараз подробиць самопочуття музиканта немає, як і причини, по якій йому довелося робити термінове хірургічне втручання.

Також через своє самопочуття Олександр Буйнов не зміг взяти участь в щорічному фестивалі “Слов’янський базар “.

Відзначимо, зараз Буйнову 70 років. Все своє життя він займається музикою – співак, композитор, шоумен і актор. Також він є політиком – входить в партію “Єдина Росія “.

Зараз він, звичайно, рідше з’являється на заходах, проте все одно намагається не випадати з життя шоу-бізнесу. Коли в останній раз він пропав з телеекранів на кілька тижнів, з’явилися чутки про його смерть. Однак Буйнов їх не просто спростував, а ще й висміяв.

Популярне

Схожі статті

Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

“Єгипетська сила”: сенс крилатої фрази, яку повторював Микола Петрович з “Вороніних”, мало хто знає

«Вороніни» рясніють різноманітними висловами, що запам'ятовуються. Але все ж найяскравішим залишається Микола Петрович. Його фразу «Єгипетська сила» знає кожен, але всім відомо її значення.

Друге кохання Святослава Вакарчука: що відомо про жінку, заради якої співак покинув Лялю Фонарьову

Відомий український співак Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя у повному секреті. Та приховати розлучення та народження дітей від нової жінки йому не вдалося.