Корона з діамантами і машина за 150 тисяч доларів: фанати дарують знаменитостям не тільки квіти

На що тільки не йдуть фанати, щоб порадувати і здивувати своїх кумирів. Ми зробили для вас добірку найбільш дорогих подарунків, які шанувальники дарували російським зіркам шоу-бізнесу.

Оля Бузова

Бузова отримала в подарунок корону з діамантами
Бузова отримала в подарунок корону з діамантами

У 2019 під час концерту в Якутії фанати співачки піднесли їй елегантну срібну корону, прикрашену 11 діамантами. Бузова була вражена подарунком і записала відео з подякою для жителів Якутії.

Світлана Лобода

Лободі подарували камеру за мільйон
Лободі подарували камеру за мільйон

Під час туру по Америці співачка отримала подарунок від незнайомця – німецький фотоапарат Leica, вартість якого близько 1 мільйона рублів.

Юрій Шатунов

Шатунову дарують машини
Шатунову дарують машини

У 2012 році таємничий фанат Шатунова підніс йому дорогий подарунок – автомобіль Mercedes вартістю 150 тисяч доларів. Юрій спочатку прийняв це за жарт, але незабаром переконався в зворотному. В одному з інтерв’ю співак пожартував, що його шанувальники нарешті подорослішали і розбагатіли.

Альона Кравець

Олені Кравець шанувальник подарував квартиру
Альоні Кравець шанувальник подарував квартиру

Російська актриса, співачка і модель Альона Кравець в 2019 році отримала від свого шанувальника розкішний сюрприз: величезну квартиру в Швейцарії. Дівчина без вагань прийняла подарунок, але заводити відносини з цим чоловіком не стала.

Микола Басков

Басков отримав в подарунок дорогу ювелірну прикрасу
Басков отримав в подарунок дорогу ювелірну прикрасу

У 2015 році Баскову зробили дуже дорогий подарунок: рукавичку вкриту діамантами. Настільки розкішний презент вартістю в 150 тисяч євро 43-річний співак Микола Басков отримав від дружини американського ювеліра Джейкоба Арабо, власника бренду Jacob & Co

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.