Ігор Ніколаєв привітав улюбленця Путіна Газманова: “Твої ясні дні … “

Відомий радянський і російський естрадний співак Олег Газманов святкує свій 69 день народження.

Як зазначив його друг і колега по цеху Ігор Ніколаєв – 69 – це як репетиція перед більш значущою і урочистою датою в 70 років. Екс-чоловік Наташі Корольової Ніколаєв не втримався, і привітав красеня Газманова з його святом. Чуттєві слова зворушили аудиторію в Інстаграм.

Репетиція 70-річного ювілею

 

Ігор Ніколаєв опублікував на своїй сторінці в Інстаграм фотографію з Олегом Газмановим. У підписі вказав: “Ех, Олег Михайлович, ну так не буває – знаходиться в такій прекрасній фізичній і творчій формі в твої 69 !!! Вітаю, друже! Бажаю, щоб Генеральна репетиція твого Ювілею пройшла вдало, Маринці і дітям великий привіт, і нехай твої ясні дні ніколи не закінчуються! “.

У коментарях прихильники творчості обох артистів приєдналися до поздоровлень. Вони відзначили, що в свої 69 років Газманов виглядає енергійно, свіжо, бадьоро, і ще готовий утерти ніс більш молодим колегам по сцені. Винуватець торжества також подякував за теплі слова і щире привітання.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.