Волочкова прийшла в суд в шубі: балерина не перестає дивувати

Під час карантину епатажна і скандальна балерина вирішила виділитися, і поїхала в закрите селище Дивеєво в храм. Туди на неї викликали поліцію, і тепер знаменитість змушена нести відповідальність перед законом.

Як повідомляють російські інтернет-видання, скандальна балерина Анастасія Волочкова з’явилася на засідання в платті і в шубі. Це, на хвилиночку, в середині липня. Також вона відразу заявила – з журналістами спілкуватися не бажає, і ніяких коментарів давати не буде.

«Я тут не на прес-конференції. Журналісти, якими б вони не були порядними людьми, все одно все перекручують»

Волочкова прийшла в суд в шубі
Волочкова прийшла в суд в шубі

Настя не може дозволити собі залишитися без уваги, тому дуже емоційно поцікавилася, чи подобається оточуючим її маска в стразах.

Суть претензії суду до балерини

Під час епідемії коронавируса, щоб не допустити поширення інфекції, в країні був введений режим карантину. Нехтуючи цим режимом, Анастасія Волочкова таємно приїздила в закрите на карантин село Дивеево і влаштувала там скандал, образивши представників місцевої влади та поліції.

У мережі було опубліковано відео конфлікту Волочкової з представниками влади і поліції. В результаті наслідок закінчено, суд вирішив Волочкову оштрафувати.

Популярне

Схожі статті

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.

Дантес не ховає від Дорофєєвої своїх намірів на майбутнє з Кацуріною та її дітьми: створені одне для одного

Володимир Дантес привітав нову обраницю Дашу Кацуріну з днем народження та поділився романтичними світлинами з дівчиною. А чи привітав батько двох дітей та екс-чоловік Дашу зі святом?