Варнава та Гагаріна влаштували танці на вулиці

Знаменита телеведуча Катерина Варнава та її колега по сцені, співачка Поліна Гагаріна пустилися танцювати на вулиці. Відео злили в мережу.

Відео з’явилося на сторінці Каті Варнави. На ньому видно, як ведуча спочатку розмовляє з кимось за кадром, потім перемикається на Поліну. Знімав відеоролик гуморист Євген Бороденко.

Варнава та Гагаріна пустилися в пляс в Москві

 "Варнава

Судячи з позначки геолокації, свої танці дівчата влаштували біля ТЦ “Крокус Сіті Молл “. Він знаходиться в місті Красногорськ Московської області. Там в цей час проходила презентація відомого італійського бренду Булгарі.

Раніше Гагаріна і Варнава практично ніде не світилися разом, а тепер шанувальники почали говорити про те, що знаменитості стали подругами.

Перед цим Варнава заявила, що зараз вона з головою поринула в відносини, адже зустріла свою любов за лаштунками танцювального шоу “Танці з зірками “. У той час як у Гагаріної не всі в сімейному житті гладко – вона заявила, що з Дмитром Ісаковим їх чекає розлучення. Подробиць скандалу в мережу не потрапляло, але шанувальники допускають, що це через постійну зайнятість Поліни.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.