Саті Казанова розповіла про зустріч з чоловіком в Італії під час карантину

Карантин і закриті кордони змінили плани не тільки зірок, але і звичайних людей. Покинути країни було проблематично, а авіасполучення на деякий час було абсолютно призупинено.

Співачка і колишня учасниця великого проекту “Фабрика зірок ” теж стала заручницею обставин – майже п’ять місяців вона не могла побачити свого улюбленого, який жив в Італії. Але зустріч все-таки відбулася, і вона була досить неординарна.

Саті Казанова звернулася в агентство для організації раптових зустрічей

 

Спочатку співачка знайшла варіант як приїхати в Мілан – летіти через Білорусію. Однак перед виїздом з нею зв’язалася компанія, яка організовує раптові зустрічі-сюрпризи. Саті сказала чоловікові, що її не випускають з Мінська, і вона нібито повертається додому. А насправді агентство домовилося з Міланським рестораном. Туди друг нібито покличе чоловіка Казанової, а сама співачка підійде до нього в якості офіціанта, і запитає що йому треба принести.

У найвідповідальніший момент Саті Казанова підійшла до чоловіка за столиком, запитала що йому принести, і почала голосно сміятися. Її чоловік не відразу зрозумів що відбувається, але коли відійшов від хвилинного ступору, зрозумів суть ситуації, і ніжно обійняв свою обраницю.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.