Виходить заміж? Переможниця «Холостяк 10» Даша Ульянова показала фото у весільній сукні

Даша Ульянова заінтригувала своїх шанувальників, продемонструвавши 4 весільних образи.

Переможниця романтичного шоу «Холостяк 10» на своїй сторінці в Інстаграм продемонструвала 4 різних весільних образи. Наряди були кардинально різні – мереживне плаття, що облягає, легке плаття в горошок «А-силуету», комбінезон і пишне бальне плаття.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCC6WpQ0hWCU%2F&is_from_rle

«Я не з тих дівчат, які мріють вийти заміж»

В описі під фотографіями дівчина розповіла, що думає про весільні церемонії. За словами гімнастки, вона не з тих дівчат, які з дитинства мріють вийти заміж. Вона простіше дивиться на цю подію і робити пишне весілля для неї не в пріоритеті. Даша зізналася, що приміряти весільні наряди їй дуже сподобалося, вона відчула себе дівчинкою і не могла відірватися від дзеркала. Підписники були в захваті від образів Ульянової і побажали їй скоріше знайти нареченого. Не обійшлося і без негативних коментарів: «Дашка, ну ти ніби дівчина нічого, але губи вже перебір реальний», «Нема талії і плечі, як у мужика. Фігура не жіночна абсолютно », – написали передплатники.

Нагадаємо, що Даша Ульянова виграла шоу «Холостяк 10» і стала єдиною обраницею холостяка Макса Михайлюка. Однак пара не продовжила свої відносини після шоу. Причиною розлучення став секс Максима з однією з учасниць шоу. На одному з інтерв’ю Даша зізналася, що Михайлюк не робив спроб налагодити з нею відносини, а вона цього і не чекає. За словами дівчини, їй відносини з Холостяком вже не потрібні.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.