Чому Брежнєва розлучилася з Кіперманом: шлюб за розрахунком знаменитої блондинки і олігарха

Чому Брежнєва розлучилася з Кіперманом — це питання до сих пір цікавить шанувальників співачки, хоча вона вже давно щаслива з іншим. Невже Меладзе розлучив щасливу пару, або Віра не була по-справжньому щаслива у першому шлюбі?

Справжня красуня Віра Брежнєва розбила не одне серце. Навіть сьогодні 38-річна екс “ВІА Гра” з легкістю потрапляє в рейтинги найбажаніших і привабливих жінок естради. Однак шлях від Галушки (справжнє прізвище виконавиці) до сучасної сольної співачки Брежнєвої був досить тернистим, яскравим і цікавим.

Невіддільною частиною цього шляху є перший офіційний чоловік Віри — український бізнесмен і олігарх Михайло Кіперман. За нього співачка вийшла заміж в 2006 році. А через рік вона покинула “ВІА Гру” — для фанатів колективу це був справжній шок.

Вера Брежнева и Михаил Киперман
Віра Брежнєва і Михайло Кіперман

Тоді стало відомо, що Кіперман був ще тим ревнивцем. Він забороняв Вірі зніматися в кліпах і виступати на концертах у відвертих нарядах, контролював її костюми, коло спілкування і навіть переглядав контракти і сценарії кліпів і фільмів. Поступово Брежнєвій стало некомфортно у шлюбі.

Однак, Михайло забезпечував і їй, і її дочкам успішне майбутнє в достатку. Бізнесмен удочерив першу дитину артистки — дочку Соню від цивільного чоловіка, з яким Брежнєва жила ще в часи “Галушки”.

У грудні 2009-го виконавиця народила чоловікові дочку Сару. З чуток, в пологовому будинку, де знаходилася Віра, чергували охоронці з автоматами. До слова, Кіперман є дніпровським нафтовим магнатом, наближеним до Коломойського і Боголюбова.

Вера Брежнева с дочкой Сарой
Віра Брежнєва з донькою Сарою

В кінці 2012 року співачка повідомила про розлучення з чоловіком. Причини вона приховує досі. Однак, журналісти і ЗМІ дотримуються трьох версій, які могли вплинути на шлюб Брежнєвої та Кіпермана.

Співачці стало некомфортно під постійним наглядом чоловіка. Вона продовжувала підтримувати спілкування з Костянтином Меладзе, який писав їй пісні. До того ж, Віра після розлучення отримала чималу суму. Шлюб з розрахунку — така третя версія розлучення.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.