Йолка, Вайкуле, Jerry Heil і інші: знамениті вегетаріанці і вегани

Для когось вегетаріанство - це просто модний тренд, а для когось - образ і філософія життя. Багато знаменитостей вже давно відмовилася від продуктів тваринного походження, і сьогодні ми Вам про них розповімо.

Альона Вінницька

Вінницька - вегетаріанка більше 7 років
Вінницька вегетаріанка більше 7 років

Відома співачка, екс-солістка групи ВІА-Гра вже більше 7 років не їсть м’яса. В одному з інтерв’ю Альона розповіла, що в перші тижні відмови від тваринних продуктів вона просто сходила з розуму, але бажання бути здоровою в літньому віці взяло верх.

Йолка

Ялинка не вважає себе хижаком
Йолка не вважає себе хижаком

Артистка перестала вживати в їжу м’ясо, рибу, носити хутро і шкіру вже більше 5 років тому. На питання, з чим пов’язана відмова від продуктів тваринного походження співачка відповіла, що вона подорослішала, багато дізналася і поміняла свою думку.

Лайма Вайкуле

Вайкуле не їсть м'яса з дитинства
Вайкуле не їсть м’яса з дитинства

Погодьтеся, Лайма Вайкуле в свої 66 років виглядає чудово. Співачка стверджує, що її секрет молодості – відмова від м’яса. Виявляється, артистка не вживає його в їжу ще з раннього дитинства.

Антон Савлепов

Савлепов - переконаний вегетаріанець
Савлепов переконаний вегетаріанець

Соліст групи Агонь не їсть м’яса вже 15 років. Він розповідає, що на такий крок його надихнув друг і колега Костя Боровський (музикант гурту Агонь). Антон відмовився від м’яса з етичних міркувань, але він зазначає, що його здоров’я набагато покращився. Дружина артиста теж вегетаріанка, а 8-річна падчерка ніколи в житті не пробувала м’ясо. Цікаво, що Савлепов відкрив мережу вегетаріанських сендвіч-барів в Києві, які користуються великою популярністю.

Jerry Heil

Jerry Heil більше не може їсти тварин
Jerry Heil більше не може їсти тварин

Молода українська співачка Jerry Heil стала веганом близько 2 років тому. Цікаво, що дівчина виросла в сім’ї м’ясників і її сім’я не відразу з розумінням поставилася до вибору артистки. Jerry Heil каже, що відмовилася від м’яса з-за жалості до тварин, а також для власного здоров’я.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.