Каменських заінтригувала сюрпризом: буде великий концерт?

Українська співачка Настя Каменських любить дивувати публіку цікавими виступами, яскравими проектами і провокативними назвами пісень.

Чого тільки варта її новий трек “A HUEVO “, який викликав масу обговорень серед шанувальників. Зараз Анастасія опублікувала фото в білому обтягуючому платті на скляному мості в Києві. Там вона загадково позує і пристрасно дивиться в камеру.

Каменських зазначила – це фото зі зйомок

У підписі до фотографії Настя зазначила: “Готуємо для вас щось цікаве на 24 серпня “. Як відомо, 24 серпня Україна святкує День Незалежності. Зазвичай до цієї урочистої події проводяться концерти, фестивалі, масштабні виступи.

Скоріш за все, в цьому році карантин і коронавірус не зміг зіпсувати плани зірок українського шоу-бізнесу, і вони зможуть привітати країну з прекрасним святом.

Каменських зазначила, що дещо цікаве шанувальники зможуть побачити на телеканалі “Україна”.

“А поки ділюся з вами чарівною фотографією зі зйомок. Образ, локація і захід сонця разом створили ось таку красу і я дуже хотіла, щоб ви якнайшвидше це побачили”, – резюмувала Настя Каменських (NK).

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.