Микола Басков на карантині посумовав і оголосив, що починає пошук дружини, але бажано не російської – меркантильні вони дуже

Микола Басков рішуче налаштований знайти собі ідеальну дружину і жити з нею довго і щасливо. Він сказав, що мріє про сімейний затишок і дітей - вже пора стати розсудливим. Шанси є у всіх розумних, красивих і немеркантильних дівчат.

Натуральний блондин, красень і золотий голос, так би мовити 3в1, Микола Басков карантин витратив не даремно.

По-перше, помітно схуд. Трохи допоміг фотошоп, але так, по дрібницях.

схуднення Миколи Баскова
Схуднення Миколи Баскова

По-друге, як він сам зізнався, нарешті виплатив іпотеку і тепер у нього є будиночок в селі. Ось такий:

будиночок Баскова
Будиночок Баскова

З тієї ж села Коля поділився шикарним знімком – такий собі романтичний мачо з спрямованим вдалину поглядом біля старої дерев’яної розвалюхи.

 ""

А ще він, за своїм зізнанням, дозрів до шлюбу і приступає до пошуку підходящої нареченої. Побував Микола днями в гостях у однієї сімейної пари з дітьми і так йому теж захотілося сімейного затишку, що рішення визріло остаточно і залізно.

Дівчата всі мають рівні шанси, але шукати буде десь на стороні, а то в його оточенні одні меркантильні особи.

А Микола хоче, щоб полюбили його особисто, а не славу і гроші.

Ось такий завидний наречений - Микола Басков
Ось такий завидний наречений – Микола Басков

Нагадаємо, що Микола вже був колись одружений – на Світлані Шпігель, у нього росте син Броніслав, але вони не спілкуються.

Микола Басков і Світлана Шпігель
Микола Басков і Світлана Шпігель

Після розлучення 13 років тому Басков вважався завидним холостяком, але одружуватися не поспішав. Навіть Оксану Федорову, Міс Світу, два роки поматросил і залишив, причому не просто так, а оголосив про це з кремлівської сцени, чим здивував не тільки публіку, а й саму красуню.

Микола Басков і Оксана Федорова
Микола Басков і Оксана Федорова

Нових потенційних наречених Коля вирішив добити своєю красою. Тепер він уже точно знайде свою любов. Може вона якраз і читає наш пост.

Микола Басков
Микола Басков

 

 

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.