Кароль і Балан, Лазарєв і Лорак, Лобода і Ліндеманн — таємні романи, які смакують ЗМІ

Особисте життя знаменитостей часто стає об'єктом для обговорень між фанатами — їм цікавий кожен факт про кумира. Хоч як би намагалися зірки приховати, свої романи, про деякі з них все одно стає відомо.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Светлана Лобода и Тилль Линдеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Відносини цієї пари вже декілька років інтригують меломанів. Перш за все фанатам цікаві особистості музикантів. Лобода — одна з найбільш екстравагантних співачок, вона любить пластичні операції, провокаційні кліпи і яскраві концертні шоу. При цьому, навряд чи хтось сперечатиметься, що Світлана є талановитою співачкою зі своїм неповторним репертуаром.

Ліндеманн — вокаліст і незмінний лідер німецької рок-групи Rammstein. Ці дві особистості по-своєму яскраві і цікаві, тому їхній тандем і привертає фанатів.

Познайомилися Лобода і Ліндеманн на фестивалі “Жара” в Баку в 2017 році, з того моменту вони регулярно підтримують зв’язок — приїжджають один до одного на дні народження і підтримують на найважливіших заходах.

Тіллю приписують батьківство над дочкою співачки Тільдлю, Світлана ж уже два роки не розкриває ім’я щасливого батька.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв

Ані Лорак і Сергій Лазарєв
Ані Лорак і Сергій Лазарєв

Ані Лорак і Сергій Лазарєв довгий час вважалися найкращими друзями, але в цьому році шанувальники вирішили, що такої довгої дружби між чоловіком і жінкою не буває.

Та й самі артисти почали підливати масла у вогонь чуток про свій роман — Кароліна і Сергій регулярно публікують у своїх соціальних мережах однакові фото в один і той же час. А в кінці 2019 го Лорак офіційно розлучилася зі своїм чоловіком Муратом.

Однак, Лазареву в той же час приписують роман з іншою, точніше з іншим — моделлю Алексом Малиновським. Але сам співак ніякі відносини не коментує, а продовжує радувати фанатів лише своєю творчістю.

Тіна Кароль і Дан Балан

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Почути всю правду про стосунки Кароль і Балана мріє, напевно, вже вся Україна. Але якщо прибрати всі жарти в сторону, то за двома суддями шоу “Голос” дійсно було цікаво спостерігати — у кожному випуску вони підтримували один одного і радували око телеглядачів.

Тіна і Дан, ще задовго до Кароліни і Лазарева, почали публікувати фотографії в один час у соціальних мережах. Вони записали спільний трек і зняли на нього кліп. А в одному з ефірів “Голосу” встигли отримати благословення від мами Дана. Однак, до цього часу продовжують замовчувати всі подробиці своїх стосунків — не прийнявши, але і не заперечуючи їх.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.