Сім років коми Маші Кончаловської: як її батькам вдалося зберегти шлюб після моторошної трагедії

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський разом вже 24 роки. За цей час вони встигли відчути справжнє щастя і пережити страшне горе — в чому ж секрет їхнього сімейного благополуччя.

Історія кохання телеведучої Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського схожа на сюжет голлівудської мелодрами. Вони познайомилися в ліфті, а після Андрій дізнався на рецепції, з якого номера дівчина, яка запала йому в серце з першого погляду.

Вони і самі по початку не вірили у свої відносини, адже між ними була різниця у віці в 36 років, але все ж справжня любов закрила очі і на цифри в паспорті.

У Андрія та Юлії народилися двоє дітей — дочка Маша і син Петро. Вони брали від життя все — красиві, талановиті та успішні. Але все ж доля змогла порушити їхню сімейну ідилію в 2013 році. Андрій і Юлія потрапили у страшну аварію разом з дітьми на дорогах Франції. Їхня донька Маша отримала важку черепно-мозкову травму. Тоді за кермом машини був Андрій Кончаловський.

Юлия Высоцкая и Андрей Кончаловский с детьми
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський з дітьми

Дівчинку ввели в стан коми, щоб зберегти їй життя. Незабаром її перевезли в Москву, однак до тями Маша Кончаловская так і не приходила. Зараз ЗМІ пишуть, що після семи років коми дочка Юлії та Андрія поступово відновлюється і у неї є всі шанси повернутись до життя.

Сам Андрій називає доньку головним сенсом свого життя, вони з Юлією роблять все, щоб вилікувати Машу. При цьому Юлія ніколи не звинувачувала чоловіка в тому, що трапилося. Навпаки, подружжя змогло подолати всі життєві труднощі, які стали на їхньому шляху.

Кончаловський зізнався, що вони з Юлією протягом 22 років шлюбу вчилися розмовляти один з одним і слухати один одного.

“Є одне коротке правило, яке може допомогти: прощайте швидко, цілуйте повільно”, — сказав Андрій в одному з інтерв’ю.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.