Стало гірше: хворого на рак сина Віктора Павліка перевели в хоспіс

Син Віктора Павліка 21-річний Павло вже 2 роки веде боротьбу з онкологічним захворюванням.

Колишня дружина Віктора Павлика – Лариса Созаева не приховує від ЗМІ подробиць хвороби і лікування її єдиного сина Павла. Нещодавно жінка в одній із соціальних мереж повідомила, що її сина перевели в хоспіс – медичний заклад, в якому знаходяться важкохворі з прогнозованим летальним результатом. Незважаючи на це Лариса вірить, що її син Павло ще переможе цей страшний недуг.

Виктор Павлик с сыном Павлом
Віктор Павлік з сином Павлом

«Ми говоримо про смерть»

У своєму пості Лариса написала, що зараз багато часу проводить з хворим Павлом і багато з ним говорить. «Ми стали говорить про життя і про смерть. Про те, що він може одужати, або померти. Що є рай і пекло і від нас залежить, де ми проведемо вічність », – поділилася Созаева.

Нагадаємо, Павло – син Віктора Павліка від третього шлюбу. У 2018 році хлопець дізнався про страшний діагноз – рак кісток. Він переніс операцію, 18 хіміотерапій і курс променевої терапії. Павло пересувається тільки на візку, а одна рука втрачає функціональність. Близько місяця тому хлопець написав у своєму Інстаграмі пост, в якому розповів, що планує припиняти медикаментозне лікування. Павло пояснив, що 2 роки постійного лікування були безглуздими – йому стало тільки гірше. За словами хлопця, він хоче просто протриматися в живих, скільки зможе.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.