Королева ночі: найефектніші образи Олі Полякової

Ольга Полякова - одна з найбільш екстравагантних співачок української естради.

Яскраві, незвичайні і ефектні наряди – це все про неї. Суперблондинка, яку всі пам’ятають і активно обговорюють, знає чим здивувати своїх фанатів, і як підняти бурю обговорень.

Латексне плаття

Полякова на червоній доріжці
Полякова на червоній доріжці

На червону доріжку співачка з’явилася в латексному плаття кольору нюд, яке ідеально підкреслило її фігуру і розвіяло міф про вагітність. Також всіх ошелешив колір волосся – яскраво блакитний.

Королева із золотою короною

Полякова любить великі головні убори
Полякова любить великі головні убори

На одне з виступів Оля обрала розкішне вбрання в золотому кольорі з глибоким декольте. Образ співачка вирішила прикрасити короною на голові – ну чим не королева?

“Сукня для колишнього “

Полякова вибрала ідеальне плаття для пісні "Колишній"
Полякова вибрала ідеальне плаття для пісні “Колишній”

Одним з найяскравіших нарядів суперблондинки було червоне плаття. У ньому вона співала пісню “Колишній “. Це плаття з оголеними плечима і великим розрізом на нозі, що додатково підкреслило її довгі ноги.

Кастинг Х-фактора

Полякова на Х-факторі
Полякова на Х-факторі

На кастинг Х-фактора Оля Полякова надягла короткий рожеве плаття зі шнурівкою, яке підкреслило її ідеальну фігуру. Прикрасила образ великим бірюзовим капелюхом.

Наведені в статті наряди – далеко не межа, однак вони, на думку фанатів,  найбільше запам’ятовуються. А який образ суперблондинки Олі Полякової подобається вам?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.