Ніяк не вгамується 71-річна: найскандальніші витівки Алли Пугачова, про які поки не знає Ліза Галкіна

Аллу Пугачову називають Королевою естради та Примадонною, але у багатьох ця відома співачка асоціюється не тільки з музикою, а й з гучними скандалами.

 

Сьогодні ми згадаємо 3 найгучніших скандала за участю Алли Борисівни.

Конфлікт з Софією Ротару

Багаторічна ворожнеча двох великих співачок свого часу була найбільш обговорюваною темою в ЗМІ. Було багато версій і припущень чому Пугачова і Ротару не можуть знайти спільну мову. І все ж, головною причиною, по якій між ними пробігла чорна кішка, було звичайне суперництво. Кожна зі співачок хотіла бути першою, більш відомою і популярною. Навіть зараз, коли артистки вже не виступають, вони не знайшли спільну мову і не спілкуються.

Пугачова завжди ворогувала з Ротару
Пугачова завжди ворогувала з Ротару

«Різдвяні зустрічі» Алли Пугачової

«Різдвяні зустрічі» – щорічна концертна програма, яку більше 10 років вела Алла Пугачова. Останню таку програму Примадонна провела в 2012 році, але і тут не пройшло без скандалів. Список зірок, які повинні були виступати Алла заверджувала сама. Борисівна заявила продюсерам, що в цьому році їй не потрібен «нафталін» на концерті і наполягла, щоб зі списку прибрали Валерія Леонтьєва, Софію Ротару, Олександра Розенбаума і Йосипа Кобзона.

«Різдвяні зустрічі»
«Різдвяні зустрічі»

Скандал з зятем Русланом Байсаровим

Дочка Пугачової Крістіна Орбакайте розлучилася зі своїм чоловіком Русланом Байсаровим і не могла поділити спільного сина. Історія була б банальною, якби не гучні імена. Примадонна не могла обійти цю історію і втрутилася в особисте життя дочки. Пугачова добре зіпсувала життя колишнього зятя – оприлюднила всю інформацію щодо особистості мільйонера Байсарова, що дуже сильно вплинуло на його бізнес. Справа дійшла до суду і Пугачова своєю завзятістю допомогла Орбакайте виграти його і отримати всі права на сина.

Пугачова завжди стоїть горою за свою дочку Христину
Пугачова завжди стоїть горою за свою дочку Христину

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.