Оце кубики: Оля Полякова похвалилася «залізним пресом»

36-річна співачка Оля Полякова не перестає дивувати своїх фанатів ідеальною фізичною формою.

На своїй сторінці в Інстаграм Полякова опублікувала відверте фото і знову змусила всіх говорити про себе. На фото співачка позує в роздільному купальнику з принтом американського прапора. Волосся артистки ефектно майоріли за вітром. “На дачі! Пішла готувати кабачкову ікру! », – підписала фото Полякова.

Але підписникам явно було не до кулінарних здібностей співачки, в коментарях вони засипали її компліментами. «Ну як можна виглядати так красиво ?! Фігурка просто клас »,« Красуня, тренування не проходять даром. Тіло у відмінній формі »,« Оля, ви просто космос », – захоплювалися в коментарях фоловери. Варто відзначити, що фізична форма артистки і правда на висоті.

Полякова зізналася, скільки важить насправді

Оля Полякова, на відміну від багатьох знаменитостей комунікує зі своїми шанувальниками і відповідає на всі поставлені питання в коментарях. Один з підписників зауважив, що груди артистки виглядають меншими, ніж на фото з концертів. Полякова не розгубилася і в жартівливій формі зазначила, що на дачі може собі дозволити нічого не підкладати в бюстгальтер. У артистки точно все в порядку з почуттям гумору. Також Оля не приховує свою вагу. На питання скільки важить співачка, вона відразу ж відповіла – 65 кілограмів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.