Зірки, які пробачили зраду: Заворотнюк, Агутін, Гвоздікова

Зрада - те, що руйнує будь-який шлюб, навіть зірковий.

Але деякі знаменитості переступили через себе і знайшли в собі сили пробачити цю зраду. Саме їм і присвячена сьогоднішня добірка.

Наталія Гвоздікова і Євген Жаріков

Наталія Гвоздікова і Євген Жаріков
Наталія Гвоздікова і Євген Жаріков

Ця пара була зразком сім’ї 37 років, але, як з’ясувалося, Євген мав на стороні навіть не коханку, а другу сім’ю з дітьми. Євген закрутив роман з Тетяною Секрідовой, яка є журналісткою. Чоловік пояснював дівчині, що від дружини ніколи не піде, але від опіки над дітьми не відмовляється. Дуже неоднозначна історія. Наталя важко переживала зраду, але з самого початку була налаштована на збереження сім’ї.

Віра Новікова та Сергій Жигунов

Віра Новікова та Сергій Жигунов
Віра Новікова та Сергій Жигунов

Шлюб Віри і Сергія був цілком щасливим протягом 21 року, до того моменту, як вийшов серіал “Моя прекрасна няня”. На зйомках у Сергія трапився “службовий роман ” з Анастасією Заворотнюк, яка зіграла головну роль у серіалі. Віра Новікова, законна дружина Сергія, важко пережила зраду. Сергій розлучився з дружиною, але в новий шлюб так і не вступив – відносини з Анастасією швидко згасли. Через деякий час актор спробував повернутися до колишньої дружини, його спроби увінчалися успіхом. Віра і Сергій знову перебувають у шлюбі.

Анжеліка Варум та Леонід Агутін

Анжеліка Варум та Леонід Агутін
Анжеліка Варум та Леонід Агутін

У закоханої пари російської естради теж не все добре. У пресі з’явилися фото, де Леонід на фестивалі пристрасно цілує брюнетку. Це був справжній скандал, в якому шанувальники розділилися на два табори – одні засуджували такий вчинок Агутіна, а інші говорили, що в цьому немає нічого страшного, це всього лише спонтанний поцілунок. Анжеліка, дізнавшись про цей поцілунок, негайно пішла від чоловіка, але Леонід був настільки наполегливий у своїх вибачення, що Варум не змогла встояти і пробачила блудного чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.