Радянську актрису Олену Кондулайнен відвезли з інсультом прямо в реанімацію – стан вкрай важкий, жінка при смерті

Скандальна завезда радянського кіно святкувала в ресторані закриття театрального сезону і прямо під час вимови тосту впала - обширний інсульт. Які прогнози?

Олена Кондулайнен – відома радянська і російська актриса, естрадна співачка і політик. За національністю вона інгерманландская фінка (така народність), її справжнє ім’я Лембі Туттовілхо Контулайнен.

Олена Кондулайнен
Олена Кондулайнен

Олена знялася в 40 картинах, найвідоміша з яких «Сто днів до наказу» (1990 р), після якого її стали називати секс-символом СРСР. Картина присвячена дідівщину в радянській армії, а Кондулайнен там знімалася у відвертих сценах, що для тих часів було дуже сміливо.

Олена Кондулайнен в молодості
Олена Кондулайнен в молодості

Актриса в 1993 році створила партію «Вільної любові», але потім закинула політику.

Олена Кондулайнен
Олена Кондулайнен

В останні роки актриса служила в московському Театрі Місяця. 62-річна актриса брала участь в декількох постановках, ніяких проблем зі здоров’ям у неї не було.

Фото Олени Кондулайнен в 2020 році
Фото Олени Кондулайнен в 2020 році

У той день, після спектаклю, яким завершився театральний сезон, вся трупа поїхала в ресторан відзначити цю подію.

Олена Кондулайнен на червоній доріжці
Олена Кондулайнен на червоній доріжці

Олена була весела як завжди, нічого не віщувало біди. Вона вирішила сказати тост, встала з келихом і раптом її обличчя перекосилося, рука впала. Сусід за столом підхопив обм’якле тіло. Викликали швидку і актрису відвезли в реанімацію.

За словами її друзів, в лікарні діагностували гостре порушення мозкового кровообігу, неврологічну енцефалопатію. Вона періодично приходить до тями, але не може розмовляти, тіло наполовину паралізоване.

Олена Кондулайнен раніше
Олена Кондулайнен раніше

У лікарні її стан ще погіршився. Лікарі ніяких позитивних прогнозів поки не дають. З такими важкими мозковими ураженнями шанси вижити дуже мізерні.

Олена Кондулайнен в купальнику
60-річна Олена Кондулайнен в купальнику (фото 2018 року)

Дай Бог, Олена видужає і ще порадує глядачів своїми талантами.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.