Як зараз виглядають унікальні близнюки? Перехожі дивляться на дітей з подивом (ФОТО)

Батьки дуже чекали дітей, але ніхто не думав, що близнюки будуть настільки унікальними.

Джудіт Нвокочі стала мамою унікальних близнюків. Коли малюки з’явилися на світ, не тільки лікарі були у шоці. Жінка вперше побачила своїх дітей і подумала, що медсестри щось переплутали.

Каміс народився звичайним хлопчиком, а ось його сестра Камчі вразила всіх білосніжною шкірою і ангельською зовнішністю. Дівчинка народилася з альбінізмом.

 ""

Сьогодні близнюки вже підросли. Вони зовсім різні, але самі цього не помічають. А ось незнайомці не можуть відірвати погляд від них.

 ""

Уникальные дети
Унікальні діти

Мама унікальних дітей говорить, що оточуючі часто дивляться з подивом.

 ""

 ""

Діти майже весь час проводять разом. Як би не відрізнялися зовні близнюки, вони рідні брат і сестра, які розуміють один одного без слів.

 ""

 ""

 ""

Популярне

Схожі статті

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.