Син Галкіна і Пугачової спантеличив батька життєвим питанням: маленький філософ (ВІДЕО)

Максим Галкін поділився у своєму мікроблозі зворушливим відео. Маленький Гаррі поставив татові цікаве питання, відповідь на який шоумен шукав разом з підписниками.

Особистий мікроблог шоумена Максима Галкіна вже давно перетворився в фото і відеоальбом його дітей — двійнят Лізи і Гаррі. Брат з сестрою зараз знаходиться на самому цікавому етапі свого життя, маленьких чомучок цікавить все навколо них. Шукати відповіді на дитячі питання доводиться їх зоряним батькам.

Наприклад, Галкін поділився з підписниками відео, на якому його син зумів поставити 44-річного телеведучого в глухий кут. Разом з Гаррі Максим дивився класику радянських мультфільмів “Ну постривай”.

Шестирічному хлопчику стало цікаво, чому Вовк постійно ганяється за Зайцем, адже той не зробив йому нічого поганого:

“Пап? Татко ?! А чому у Вовка завжди Заєць винен? Чому? Він же нічого не робить?” — поцікавився на камеру Гаррі Галкін.

Сам же шоумен так і не зміг знайти відповідь на такий несподіваний питання від сина. Шанувальники Максима спробували поміркувати з цього приводу в коментарях під відеороликом:

  • “Гарік мій хороший, стільки всього ще тобі належить дізнатися про несправедливість цьому житті “;
  • “У сильного завжди, безсилий винен “;
  • “Прекрасний хлопчик. Які розумні очі. Завжди вихований і цікавиться. Браво Максим, ви з Аллою прекрасно виховуєте дітей. Майбутня гордість Росії “;
  • “І тут татко завис “;
  • “Теж з дитинства мучив це питання”, — написали користувачі мережі.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.