Ірина Білик до пластики: змінила кілька зовнішностей. Рідкісні фото української співачки

Ірина Білик ніколи не приховувала своєї любові до пластичних операцій і косметологічних процедур. Однак, мало-хто пам'ятає, якою співачка була на початку своєї кар'єри.

Ірина Білик стала однією з перших співачок, яка стала популярною в роки незалежності України. Саме вона стояла біля витоків формування вітчизняного шоу-бізнесу і ставала прикладом для молодих талантів.

Змогла зберегти Білик свою популярність і згодом – її пісні досі знають і люблять, а сама виконавиця щорічно дає десятки концертів в містах України.

З роками змінювався репертуар Ірини, її залицяльники і зовнішність. 50-річна артистка ніколи не заперечувала своєї любові до пластичних хірургів і косметології. Вона намагалася гнатися за вічною молодістю, але в підсумку стала абсолютно іншою людиною. Як же змінювалася зовнішність улюбленої співачки.

Ирина Билык в молодости
Ірина Білик в молодості

На початку 90-х вона познайомилася з продюсером з продюсером Юрієм Нікітіним, з яким і почала співпрацювати. Білик брала участь в “Слов’янському Базарі ” і в “Таврійських іграх “. Співачка отримувала безліч нагород на різних конкурсах.

Ирина Билык: конец 90-х и сейчас
Ірина Білик: кінець 90-х і зараз

В кінці 90-х вона почала співпрацювати зі світовими брендами і стала обличчям рекламної кампанії “Dirol лісова ягода “. На той момент Ірина позбулася довгого волосся і почала носити модне мелірування.

Ирина Билык: до и после пластики
Ірина Білик: до і після пластики

У неї було безліч романів, чоловіки буквально були біля ніг Ірини. Але в віком співачка вирішила всіма способами продовжити свою красу, так Білик і захопилася зміною зовнішності.

Невідомо, скільки в сумі було операцій і процедур у виконавиці. За фото помітно, що вона робила ринопластику, змінювала губи, змінювала зону скул і підборіддя.

Ирина Билык: тогда и сейчас
Ірина Білик: тоді і зараз

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.