Лорак, Каменських, Полякова та інші зірки продемонстрували своїх залізних коней: топ гарячих красунь

Ані Лорак, Настя Каменських та інші знамениті красуні віддають перевагу активному відпочинку і здоровий спосіб життя, тому велосипед став невід'ємною частина їх буднів. Не забувають співачки і актриси ділитися фото в соцмережах.

Оля Полякова

Фото: Instagram Оли Поляковой
Фото: Instagram Олі Полякової

Оля Полякова продемонструвала свою любов до екстриму. Під час поїздки на велосипеді виконавиця знімала себе сама на камеру, а кермо тримала однією рукою.

Для поїздки на залізному двоколісному коні головна блондинка України вибрала рожевий купальник, а волосся залишила розпущеним — такий спорт на відпочинку.

Ані Лорак

Фото: Instagram Ани Лорак
Фото: Instagram Ані Лорак

Ані Лорак завжди намагалася дотримуватися здорового способу життя для підтримки гарної фізичної форми. Тому сос портом Ані “на ти”. Обожнює співачка і велопрогулянки, для яких вибирає зручні спортивні костюми.

Гайтана

Фото: Instagram Ани Лорак
Фото: Instagram Гайтани

Популярна кілька років тому українська співачка Гайтана зараз більше часу приділяє родині і вихованню дочки. Але не забуває артистка і про спорт. Зі своїм залізним конем Гайтана зробила фото на тлі річки — стильно і красиво.

Настя Каменських

Фото: Instagram Ани Лорак
Фото: Instagram Насті Каменських

Настя Камеснкіх зовсім скоро зможе перекваліфікуватися зі співачки в фітнес-тренера. Виконавиця активно працює над своєю фігурою і вже змогла схуднути на 20 кілограм. Один із секретів такого результату — активний спосіб життя. Наприклад, свій ранок Настя любить починати з прогулянок на велосипеді.

Анфіса Чехова

Фото: Instagram Ани Лорак
Фото: Instagram Анфіси Чехової

Анфіса Чехова теж вступила в клуб велолюбителів. Але навіть для спортивних прогулянок телеведуча і актриса вибирає елегантний комбінезон.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.