Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров та інші знамениті батьки-одинаки

Батьки-одинаки зустрічаються у сучасному світі набагато рідше жінок. Однак, серед знаменитостей теж є тата, які виховують своїх дітей самостійно. Детальніше про них читайте далі.

Сергій Лазарєв

Сергей Лазарев с сыном и дочкой
Сергій Лазарєв з сином і донькою

Сергія Лазарєва по праву вважають одним з найпривабливіших виконавців на естраді. Шанувальниці артиста буквально з нетерпінням чекають, коли він представить світу свою обраницю, однак сам Сергій продовжує ходити в неодружених. Це навіть наштовхнуло ЗМІ і деяких фанатів на думку, що у Лазарєва нетрадиційна орієнтація.

Сам же Сергій заперечує всі чутки і продовжує виховувати сина Микиту і дочку Анну. Діти співака народилися за допомогою сурогатної матері: син в 2014, а дочка в 2019 році. За словами Лазарєва, вихованням дітей він займається виключно самостійно.

Дмитро Шепелєв

Дмитрий Шепелев и сын Платон
Дмитро Шепелєв і син Платон

Син Дмитра Шепелєва та співачки Жанни Фріске Платон народився в 2013 році. Коли хлопчикові було всього два рочки його мама померла після тривалої боротьби з онкологією.

Телеведучий залишився один і сам зайнявся вихованням сина. Подейкують, що у Шепелєва зараз з’явилася нова кохана, проте про неї практично нічого не відомо, а сам Дмитро не любить давати інтерв’ю.

Філіп Кіркоров

Филипп Киркоров с дочкой и сыном
Філіп Кіркоров з донькою і сином

Король російської естради є щасливий батьком-одинаком сина і дочки. Про особисте життя 53-річного Кіркорова відомо досить мало фактів. Він був одружений на Аллі Пугачовій, однак про інших його романах ніхто нічого не знає.

Дочка Філіпа Алла Вікторія і син Мартін-Крістін з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері, ім’я якої Кіркоров ретельно приховує.

Ніколас Кейдж

Николас Кейдж и сын Уэстон
Ніколас Кейдж і син Уестон

Сам виростив сина і американський актор Ніколас Кейдж. Тільки з часом він зізнався, що це було непросто.

“Коли він ще був маленьким, я вже був батьком-одинаком, і у мене з’являлося багато сумнівів. Але все-таки якщо ти чоловік, це ще не означає, що ти не можеш виховати дитину. Так що якщо ти ростиш сина сам, не здавайся, хто б що не говорив”, — згадує Кейдж.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.