Тіна Кароль показала себе в чуттєвому образі німфи: “Незаконно красива!”

Тіна Кароль зачарувала своїх шанувальників новим чутливим фотознімком.

Українська співачка Тіна Кароль продовжує захоплювати своїх фанатів чуйними фотографіями. Якщо раніше виконавиця була втіленням жіночності і елегантності, то зараз вона стає більш чутливою і ніжною.

Після того, як жорсткі рамки карантину були зняті, Тіна приступила до зйомок і вже встигла представити серію кадрів в звичних нарядах – коротких сукнях з акцентом на стрункі ноги, сукнях довжини міді з вирізами на животі і блискучих костюмах, що підкреслюють її підтягнуту фігуру.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Цього разу зірка вирішила поділитися новим фото з останньої фотосесії, акцент якого був зроблений не на її одязі, а на обличчі. З легким макіяжем і нюдовой помадою на губах, артистці вдалося привернути увагу шанувальників відразу ж після того, як фото було опубліковано. А її одяг – тонке плаття, більш схоже на ночнушку, – також не залишилося непоміченим.

Ось що написали фанати Кароль під постом у соціальній мережі Інстаграм:

  • “Така гарна”;
  • “Супер “;
  • “Незаконно красива “;
  • “Нереальна “;
  • “Справжня королева “.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.