Філ з “Бригади” довів до сліз: що сталося з Вдовиченковим

Серіал "Бригада" - один з найпопулярніших в Росії і сусідніх країнах.

Герої цієї картини надовго полюбилися глядачам, і стали легендами. Один з таких легендарних акторів – Володимир Вдовиченков. У серіалі він виконував головну роль. Молодий Філ – улюбленець тодішніх підлітків і молодь “бандитської епохи”.

Як змінився Філ з Бригади?

Філ з "Бригади"
Філ з “Бригади”

Крім своїх ролей в кіно, Володимир зараз активно веде соціальну мережу Інстаграм, де ділитися з шанувальниками творчості своїми знімками, думками, порадами і кадрами знімального життя.

Нещодавно Вдовиченков порадував своїх шанувальників новою фотографією з культовим режисером 90-х Олексієм Сидоровим. Саме він очолював знімальну групу на зйомках легендарної “Бригади “. Сидоров і Вдовиченков на фото зображені зі скупими, чоловічими посмішками на обличчях. Вдовиченков вибрав для себе строгий костюм, а Сидоров – сорочку і джинси.

Також Вдовиченков анонсував новий фільм, де також режисуру очолить культовий Сидоров.

“Двадцять років по тому. Олексій Сидоров і Володимир Вдовиченков. Знову знімаємо кіно. Блін, я щасливий! “, – написав артист Вдовиченков.

Однак поки ніяких подробиць нового фільму Вдовиченков поки не розкрив. Тому фанатам залишається чекати новин.

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.