Помирає екс-соліст “Ласкового мая”: коронавірус важкої форми

Колишній продюсер групи «Ласковий май» Андрій Разін заявив, що екс-соліст Олександр Пріко потрапив до лікарні у важкому стані.

Зараз у Пріко підозрюють коронавірус. Уже зробили тест, щоб визначити чи є у нього зараження. Однак симптоми багато в чому сходяться з новою інфекцією ковід-19.

Вже точно підтверджено, що у Олександра Пріко пневмонія важкого ступеня

Олександр ПРІК
Олександр ПРІК

Як уточнює екс-продюсер “Ласкового мая ” Разін, зараз Олександру Пріко вже призначили комплексне лікування. Він весь час перебуває під пильним наглядом лікарів. Йому роблять крапельниці, ставлять уколи і проводять всі необхідні процедури.

Як уточнив 56-річний продюсер, він окремо зв’язався з головним лікарем лікарні і попросив його приділити Пріко особливу увагу і подбати про пацієнта.

Олександр ПРІК, архівне фото з відкритих джерел
Олександр ПРІК, архівне фото з відкритих джерел

«Фахівці лікарні роблять все можливе, щоб провести оперативну діагностику і надати кваліфіковану медичну допомогу Олександру. На даний момент я знаходжуся в Краснодарі, але тримаю ситуацію під контролем. Готовий у будь-який момент вилетіти в Санкт-Петербург. Сподіваюся, що все буде добре », – розповів Разін.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.