Рецепт пишного омлету, який не опадає: корисний сніданок для тих, кому не можна смаженого (ВІДЕО)

Таким пишним омлетом із захопленням буде снідати вся сім'я, особливо діти. Виглядає він дуже незвично: високий, пористий і з ніжним вершковим смаком. Подавати з овочами, тостами.

Омлет – універсальна страва, якою можна щодня снідати. Його люблять не тільки ті, хто на дієті. А ще він дуже корисний, оскільки його не потрібно смажити.

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 200 мл молока
  • сіль за смаком
  • 30 г вершкового масла
Воздушный омлет
Повітряний омлет

Омлет виходить дуже пишним і не опадає. А готується він дуже швидко: змішали яйця молоко, сіль. Додали шматочок масла, і відправили на водяну баню.

Усі подробиці у відео нижче.

Приготуйте і переконайтеся самі як це просто!

Популярне

Схожі статті

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками. 

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.