Як змінювалася Дорофєєва на сцені: невідома простачка стала обличчям найпопулярнішої косметики і символом краси

Тридцятирічна Надя Дорофєєва - співачка, на яку в буквальному розумінні течуть слюні у більшості аудиторії.

Не дивно, адже роки на сцені і робота над собою дали свої плоди – вона неймовірно красива, струнка і чарівна. Уродженка Сімферополя зараз живе і працює в Києві. Однак її гастрольні тури з групою “Время и стекло ” мають ширшу географію – навіть на інших континентах. Те, що шанувальники бачать зараз – це результат великої роботи. І всі прихильники можуть побачити як змінювалася Надя Дорофєєва за роки на сцені.

Як починалася і розвивалася кар’єра?

Надя і Позитив після інтерв'ю на центральному каналі
Надя і Позитив після інтерв’ю на центральному каналі

Вирішальним моментом в житті співає Наді став конкурс «Золотий голос Росії-2005», який проходив в Москві. Тоді вона змогла блиснути на публіку, і нею зацікавилися рейтингові продюсерські компанії. Її запросили в групу “М.Ч.С “, яка була таким собі прототипом Віагра. Після двох років безуспішної діяльності група розпалася.

Кілька років після цього Надя практично не розвивалася як особистість – займалася уроками вокалу і навіть роздавала листівки. Від розпачу дівчина намагалася розкрутити себе сама і навіть придумала псевдонім – Маркіза.

Дорофєєва та “Время и стекло “

2010 рік був переломним. Знайомі розповіли, що Потап проводить кастинг, куди запрошує початківців-знаменитостей.

Як розповідала Надя в одному з інтерв’ю, вона спочатку побоювалася Потапа, але при особистій зустрічі все її побоювання розвіялися як дим. Удача посміхнулася – Олексій Потапенко розглянув в дівчині самородок, і з уже досвідченим співаком Олексієм Завгороднім (Позитив) створив дует. Саме тоді вона прийняла рішення залишити сольну кар’єру на користь проекту «Время и стекло».

DoDo зараз

Дорофєєва та її чоловік Дантес
Дорофєєва та її чоловік Дантес

У 2020 році група оголосила про те, що вона припиняє своє існування. Причина – вирішили розвивати сольні проекти. Спочатку вони планували прощальний тур на кінець літа, проте коронавірусна інфекція і карантин обірвали плани групи.

Надя зараз не тільки розвиває себе як співачка, але і відкрила власний бренд одягу.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.