Як змінилися актори серіалу «Тетянин день»: Анна Снаткіна, Наталя Рудова та інші

Серіал "Тетянин день" вийшов на екрани 13 років тому. За цей час його актори змінилися, а деяких неможливо навіть впізнати. Як зараз виглядають улюблені артисти — дивіться далі.

Анна Снаткіна

Анна Снаткина: тогда и сейчас
Анна Снаткіна: тоді і зараз

Анна Снаткіна була відомою актрисою російського кіно ще до “Тетяниного дня”, проте серіал тільки додав їй популярності. У 2012 році Анна взяла невелику пауза і присвятила себе родині. Актриса вийшла заміж і зайнялася вихованням дочки.

Зараз Снаткіна знову активно бере участь у зйомках, а також увійшла до складу Московського Губернського театру.

Наталя Рудова

Наталья Рудова: тогда и сейчас
Наталя Рудова: тоді і зараз

37-річна актриса Наталя Рудова зараз піддається постійній критиці з боку своїх шанувальників. Виконавиця ролі розпещеної москвички Тетяни Баринової в реальному житті захопилася пластичними операціями і змінилася до невпізнання, на думку шанувальників.

Зараз актриса продовжує зніматися в кіно і веде популярний блог у мережі Instagram.

Кирило Сафонов

Кирилл Сафонов: тогда и сейчас
Кирило Сафонов: тоді і зараз

Виконавець головної чоловічої ролі серіалу Кирило Сафонов став улюбленцем режисерів російських мелодрам. Актор активно знімається в кіно і серіалах.

Успішно склалося і особисте життя Кирила. Він одружився з екс-солісткою групи “Фабрика” Сашею Савельєвою, з якою виховує сина.

Анатолій Васильєв

Анатолий Ваильев: тогда и сейчас
Анатолій Васильєв: тоді і зараз

Анатолій Васильєв був популярним і затребуваним актором ще з 70-х років. Актор продовжує зніматися в кіно і серіалах. Глядачам він полюбився як один з персонажів в серіалі “Свати”.

Артем Артем’єв

Артем Артемьев: тогда и сейчас
Артем Артем’єв: тоді і зараз

Роль Ігоря Гансалеса в “Тетяниному дні” стала для актора Артема Артем’єва найяскравішою в його кар’єрі. Після прем’єри серіалу він з’явився в декількох фільмах і спектаклях, але з часом і зовсім зник з поля зору телеглядачів.

Уляна Ворожейкіна

Ульяна Ворожейкина: тогда и сейчас
Уляна Ворожейкіна: тоді і зараз

Чарівне малятко Надя стала однією з улюблених персонажів серіалу для глядачів. Актриса Уляна Ворожейкіна зараз починає свою дорослу кар’єру в кіно і бере участь у різних кінозйомках.

Популярне

Схожі статті

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.